Με κατάθεση σε τραπεζικό λαγαριασμό:

   Επιλέγετε την τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε για την κατάθεση του συνόλου της παραγγελίας σας. Η επωνυμία της εταιρείας είναι Δ. ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΕΠΕ και οι λογαριασμοί κατάθεσης αναγράφονται στο δελτίο της παραγγελίας σας σε μορφή ΙΒΑΝ.

Με αντικαταβολή:

   Πληρώνετε με μετρητά τον υπάλληλο της εταιρείας courier που θα παραδώσει την παραγγελία σας. Αν το σύνολο της παραγγελίας ενός παραστατικού προς ιδιώτη (απόδειξη λιανικής) είναι άνω των 500 € ή ενός παραστατικού προς επαγγελματία (τιμολόγιο) είναι άνω των 1.500 € δεν μπορούν να εξοφλούνται με αντικαταβολή σύμφωνα με τον ΠΟΛ 1027/09-02- 2011 .

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα:

   Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με paypal:

   Το paypal είναι μια αυτοματοποιημένη και άμεση διαδικασία πληρωμής, κατά την οποία δεν αποθηκεύεται καμία προσωπική σας πληροφορία. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal και με την ολοκλήρωση της συναλλαγής επιστρέφετε αυτόματα στο site της Cadex. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.