Μαγείρεμα σε ελάχιστο χρόνο!

Ανάλογα την συνταγή που θέλετε να φτιάξετε, μπορείτε είτε να προθερμάνετε το σκεύος για 2-3′ και μετά να συνεχίσετε να μαγειρεύετε σβήνοντας το μάτι της κουζίνας! Αν η συνταγή σας είναι πιο σύνθετη και απαιτεί περισσότερη ώρα, απλά χαμηλώνετε την θερμοκρασία στο ελάχιστο. Τα σκεύη μας θερμαίνονται 4-8 φορές γρηγορότερα, συγκριτικά με τα σκεύη από σίδηρο ή ατσάλι, όπως φαίνεται και στο σχετικό γράφημα. Επίσης, αποθηκεύουν την θερμότητα στον ειδικό πάτο τους για πολλή ώρα, εξοικονομώντας ενέργεια και χρόνο. Τέλεια γεύση, σε ελάχιστο χρόνο με όλα τα θρεπτικά στοιχεία!