Print Recipe
Τυρόπιτα
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στον κάδο τα 350 γρ. τυριά, σε μικρά κομμάτια, ρυθμίζουμε για 5-6 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 5 και αδειάζουμε σε ένα μπολ. Επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία με τα υπόλοιπα 350 γρ.
  2. Βάζουμε στον κάδο το γάλα, τη μαργαρίνη, το σιμιγδάλι και το αλάτι και ρυθμίζουμε 8 λεπτά, 100 °C, ταχύτητα 4.
  3. Ρίχνουμε στον κάδο τα αυγά, το πιπέρι και τα τυριά, κλείνουμε τον κάδο και ανοίγουμε την ταχύτητα στο 3 για λίγα δευτερόλεπτα, να αναμειχθούν καλά.
  4. Σε πιρέξ μεγάλου μεγέθους στρώνουμε τα μισά φύλλα βουτυρωμένα ένα-ένα και ρίχνουμε το μίγμα που φτιάξαμε. Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρωμένα ένα-ένα.
  5. Χαράζουμε τα κομμάτια, ραντίζουμε με νερό, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 °C (πάνω-κάτω), μέχρι να ροδίσει.
Συνταγή σημειώσεις

Η γνώμη της διαιτολόγου:

Πλήρες ορεκτικό γεμάτο ενέργεια και πρωτεΐνες. Αρκετό ασβέστιο και λίπος. Θερμίδες ανά τεμάχιο (300 γρ.): 580 kcal.

Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Πρώτα πιάτα - Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>