Print Recipe
Σάλτσα ντομάτας
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι μέσα στον κάδο, ρυθμίζουμε 30 λεπτά, 120°C, ταχύτητα 1, βάλτε το καλαθάκι αντί για τη μεζούρα πάνω στο καπάκι του κάδου.
  2. Προσθέτουμε τα αρωματικά και το αλάτι από το άνοιγμα του καπακιού και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα.
  3. Τοποθετούμε τη μεζούρα και αναμειγνύουμε 1 λεπτό, ταχύτητα 8. Σερβίρουμε ζεστή με ζυμαρικά.
Συνταγή σημειώσεις

•Για να διατηρηθεί η σάλτσα ντομάτας, αμέσως μετά το βήμα 3 αδειάστε τη σάλτσα μέσα σε ένα βάζο με βιδωτό καπάκι, που έχετε προηγουμένως βουτήξει σε βραστό νερό, και κλείστε την αμέσως. Γυρίστε το βαζάκι ανάποδα για 10 λεπτά. Για την καλύτερη αποθήκευση χρησιμοποιήστε κάποια επιπλέον μέθοδο συντήρησης (φούρνο, κατσαρόλα).

•Κρατήστε τη σάλτσα αποθηκευμένη και χρησιμοποιήστε την όταν τη χρειαστείτε.

•Αφού η σάλτσα ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο μέχρι μια εβδομάδα.

Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Σάλτσες - Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>