Print Recipe
Ψωμί πολύσπορο
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στο κάδο το νερό, τη μαγιά, το λάδι, το μέλι και ρυθμίζουμε 2 λεπτά, 37°C ,ταχύτητα 4.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 3-4 λεπτά, ταχύτητα στάχυ.
  3. Τοποθετούμε το ψωμί μας σε ταψί διαμέτρου 20 cm, πασπαλίζουμε με τους σπόρους που έχουμε κρατήσει στην άκρη και αφήνουμε μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος του.
  4. Ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 200°C.
Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Ζύμες - Συνταγές

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>