ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στον κάδο τα γεμιστά μπισκότα και τα θρυμματίζουμε στην ταχύτητα 4 για λίγα δευτερόλεπτα. Αδειάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Βάζουμε στον κάδο την σοκολάτα και την θρυμματίζουμε στην ταχύτητα 10 για λίγα δευτερόλεπτα. Αδειάζουμε στο μπολ με τα μπισκότα.
  3. Καθαρίζουμε τον κάδο. Βάζουμε μέσα τα 2 φακελάκια σαντιγί σε σκόνη και τα 400 γρ. φρέσκο γάλα και ανοίγουμε την ταχύτητα στο 6 μέχρι να γίνει σαντιγί.
  4. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε το μίγμα στην ταχύτητα 4 για 25 δευτερόλεπτα.
  5. Τέλος, προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα και την σοκολάτα και ανακατεύουμε το μίγμα στην ταχύτητα 2,5 για λίγα δευτερόλεπτα.
  6. Σε ένα ταψί στρώνουμε μια μεμβράνη και τοποθετούμε τα πτι-μπερ, το ένα δίπλα στο άλλο, σε ολόκληρη την επιφάνεια του ταψιού, με την σοκολατένια πλευρά προς τα κάτω. Αδειάζουμε το μίγμα πάνω στα πτι-μπερ και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μισά πτι-μπερ, με την σοκολατένια πλευρά προς τα πάνω. Προσοχή: Οι δύο στρώσεις των πτι-μπερ θα πρέπει να τοποθετηθούν με τον ίδιο τρόπο ώστε ανά δύο πτι-μπερ (1 πάνω, 1 κάτω) να δημιουργείται ένα ατομικό παγωτό σάντουιτς.
  7. Τοποθετούμε το ταψί στην κατάψυξη και αφήνουμε το παγωτό να παγώσει.
  8. Σημείωση: Για να σερβίρουμε το παγωτό, βγάζουμε το ταψί από την κατάψυξη και με ένα μαχαίρι κόβουμε ανάμεσα από τα πτι-μπερ και σερβίρουμε το κάθε σάντουιτς.