Print Recipe
ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΟΥΡΟΥ
Οδηγίες
  1. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη μέσα στο κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε για 2 λεπτά, ταχύτητα στάχυ.
  2. Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 20 λεπτά να ξεκουραστεί.
  3. Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν και κρατάμε στην άκρη .
  4. Σε ένα τηγάνι cadex σοτάρουμε τα πράσα.
  5. Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε τις μελιτζάνες, τα πράσα , τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και γυρίζουμε για 2-3 φόρες στην ταχύτητα 6-7 μέχρι να ανακατευτούν πολύ καλά τα υλικά.
Συνταγή σημειώσεις

Συναρμολόγηση:

1. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δυο μέρη και ανοίγουμε δυο φύλλα.

2. Σε ένα μεσαίο πυρέξ στρώνουμε το ένα φύλλο από κάτω, προσθέτουμε τη γέμιση(κρύα) και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.

3. Ψήνουμε στους 180ο-200ο για περίπου 45 λεπτά.

Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Πρώτα πιάτα - Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>