Print Recipe
ΛΑΓΑΝΑ
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στο κάδο τη ζάχαρη και το γλυκάνισο και πιέζουμε το κουμπί turbo για 20 δευτερόλεπτα.
  2. Προσθέτουμε το νερό, το κρασί, τη μαγιά και το λάδι και ρυθμίζουμε 1,30 λεπτό, 37ο ,ταχύτητα 4.
  3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανοίγουμε την ταχύτητα στάχυ για 3 λεπτά.
  4. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δυο μέρη και πλάθουμε σε σχήμα λαγάνας (πάχος όχι μεγαλύτερο από 1 δάκτυλο).
  5. Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και με τα δάκτυλα πατάμε λίγο να κάνει βαθουλώματα. Ξανασκεπάζουμε και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20 λεπτά περίπου.
  6. Τέλος τις ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για 45 λεπτά περίπου.
Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Ζύμες - Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>