Print Recipe
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στον κάδο το νερό, τη μαγιά ,το λάδι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ρυθμίζουμε 2 λεπτά, 37 °C,ταχύτητα 4.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανοίγουμε την ταχυτητα στάχυ για 2 λεπτά να ζυμωθεί.
  3. Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμης και πλάθουμε μπαστούνι μήκους 40 εκ.
  4. Ενώνουμε τις άκρες βουτάμε σε χλιαρό νερό και στη συνέχεια στο σουσάμι.
  5. Βάζουμε στο ταψί λαδόκολλα και τοποθετούμε τα κουλούρια.
  6. Αφήνουμε να φουσκώσουν για 15 λεπτά και ψήνουμε στους 240 °C για 10 λεπτά ( να ροδίσουν ελαφρά).
Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Ζύμες - Συνταγές, Συνταγές Thermomix

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>