Print Recipe
Κεικ μπανάνα-σοκολάτα
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C .
  2. Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις βάζουμε στο κάδο και κόβουμε 15 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 4.
  3. Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε 30 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 3, να ενοποιηθούν καλά.
  4. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αναμειγνύουμε στην ταχύτητα 3 μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.
  5. Αδειάζουμε σε φόρμα για κέικ και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου.
Μοιραστείτε τη Συνταγή
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>