Print Recipe
Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Πλένουμε τα πορτοκάλια, αφαιρούμε το ξύσμα και το πετάμε, τα κόβουμε στα τέσσερα και στη συνέχεια ξανακόβουμε το κάθε κομμάτι σε λεπτές φέτες.
  2. Ρίχνουμε στον κάδο τις φέτες πορτοκαλιού και το νερό, κλείνουμε το καπάκι και σκεπάζουμε με το καλαθάκι και όχι με τη μεζούρα. Ρυθμίζουμε 10 λεπτά, 120°C, ταχύτητα 1.
  3. Όταν τελειώσει ο χρόνος προσθέτουμε τη ζάχαρη, σκεπάζουμε και πάλι με το καλαθάκι και ρυθμίζουμε 25 λεπτά, 120°C, ταχύτητα 1.
  4. Ένα λεπτό πριν τελειώσει ο χρόνος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Γλυκά - Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>