ΕΛΙΟΠΙΤΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στο κάδο του μίξερ όλα τα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε για 2 λεπτά, ταχύτητα στάχυ.
  2. Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 15-20 λεπτά να ξεκουραστεί.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και κρατάμε στην άκρη.
  4. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μεγάλο φύλλο και κόβουμε με στρογγυλά κουπάτ .
  5. Σε κάθε δίσκο που έχουμε κόψει βάζουμε λίγη από τη γέμιση και «κλείνουμε» τα πιτάκια σχηματίζοντας ένα μισοφέγγαρο. Πατάμε καλά στην άκρη για να μην ανοίξουν στο ψήσιμο.
  6. Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.