Εύκολη τούρτα της Ρένας Ζώρζου
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στο κάδο όλα τα υλικά για το σιρόπι και ρυθμίζουμε 15 λεπτά, 100°C , ταχύτητα 3. Θέλουμε ένα αραιό σιρόπι. Κρατάμε στην άκρη να κρυώσει.
  2. Σε καθαρό και στεγνό κάδο ρίχνουμε όλα τα υλικά για την κρεμά εκτός από τις σταγόνες κουβερτούρας. Ρυθμίζουμε στην ταχύτητα 6-7 μέχρι να πήξει η κρέμα.
  3. Στη συνεχεία, προσθέτουμε τις σταγόνες και γυρνάμε την ταχύτητα στο 6 για λίγα δευτερόλεπτα για να σπάσει η σοκολάτα και η κρεμά να πάρει γεύση cookies.
  4. 4. Ξεκινάμε την συναρμολόγηση της τούρτας. Περνούμε τον 1ο πάτο από το παντεσπάνι, τον βρέχουμε καλά με το σιρόπι και απλώνουμε περίπου το 1/3 της κρέμας. Κάνουμε αυτή τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουμε με το παντεσπάνι. Καλύπτουμε-ντύνουμε την τούρτα με την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρετε ανάλογα με την αρέσκειας σας πχ. τριμμένη κουβερτούρα, αμύγδαλα, φράουλες κ.λ.π.