Ένα σκεύος για κάθε χρήση!

Επιλέξτε το σκεύος που ταιριάζει καλύτερα στις διατροφικές σας συνήθειες και απογειώστε την γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του κάθε πιάτου. Η μεγάλη ποικιλία από μαγειρικά σκεύη της CADEX μπορεί να καλύψει ιδανικά την κάθε σας ανάγκη, από το γρήγορο καθημερινό γεύμα με τα τηγάνια, τα wok ή τις σωτέζες έως και τα πιο απαιτητικά πιάτα. Δείτε όλη μας τη σειρά!

 

 

Τηγάνια

Tο απόλυτο εργαλείο κάθε κουζίνας για υγιεινό τηγάνισμα, εσείς βάζετε μόνο λίγες σταγόνες λάδι. Το φαγητό τηγανίζεται με τα φυσικά του λίπη και υγρά, διατηρώντας όλη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιείστε το για όποια συνταγή φαντάζεστε: από τηγανητό αυγό μέχρι ψήσιμο τάρτας! Διαλέξτε την διάμετρο που θέλετε (24, 28 ή 32 εκατοστά) και καλή όρεξη!

Τηγάνι Wok

Προσαρμόστε κλασσικές συνταγές σε αυτό το νέο σκεύος ή πειραματιστείτε με τς ατελείωτες δυνατότητες της Ασιατικής κουζίνας! Ελαφριές γεύσεις, υπέροχο αποτέλεσμα σε λίγα μόνο λεπτά. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε Wok με λαβή ή με χερούλια.

Γκριλιέρα

Επαγγελματικό ψήσιμο σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς πρόσθετα λίπη. Τα ψητά σας παραμένουν ζουμερά και καλοψημένα διατηρώντας την γεύση και την θρεπτική τους αξία.

Σωτέζα

Ένα σκεύος για όλα: μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βαθύ τηγάνι, κατσαρόλα και στρογγυλό ταψί! Μαγειρεύει στο μάτι της κουζίνας φαγητά που συνήθως γίνονται στον φούρνο.

Γάστρα

Το κλασσικό και αγαπημένο σκεύος κάθε νοικοκυράς, μαγειρεύει πεντανόστιμα σε ελάχιστο χρόνο. Οικονομία και νοστιμιά πάνε μαζί!

Ταψί

Σε ιδανικό μέγεθος για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, σας δίνει μοναδική γεύση και φυσικά καθαρίζεται πανεύκολα!

Γαλατιέρα

Το εύκολο σκεύος για καθημερνή χρήση! Ετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα πλούσιες, τέλεια δεμένες κρέμες ή σάλτσες, αλλά και ζεσταίνετε το φαγητό σας σε ελάχιστο χρόνο!

Σκεύος BBQ

Το δεξί χέρι κάθε ψήστη! Ψήσιμο όπως το θέλετε, ομοιόμορφο, γρήγορο, χωρίς υπολείμματα καμμένων υλικών!

Αξεσουάρ σιλικόνης

Οι ιδανικοί σύμμαχοι για τα σκεύη μας. Βάση για να ακουμπάτε το ζεστό σκεύος όπου θέλετε, λαβίδα. μαρίζ και βούρτσα για ευκολότερο μαγείρεμα με ότι υλικά θέλετε.