Print Recipe
Κρουασανάκια
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Κουζίνα Ελληνική
Μερίδες
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στον κάδο όλα τα υλικά για την ζύμη εκτός από το αλεύρι και ρυθμίζουμε 2 λεπτά, 37°C , ταχύτητα 5.
  2. Στην συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και ανοίγουμε την ταχύτητα στάχυ για 3 λεπτά.
  3. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμη ανοίγουμε σε τετράγωνο φύλλο με τον πλάστη και κόβουμε με ροδάκι σε τρίγωνα.
  4. Τυλίγουμε από την φαρδιά πλευρά και φτιάχνουμε κρουασανάκια τα οποία τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί σε απόσταση γιατί θα φουσκώσουν.
  5. Τα αφήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 50°C να διπλασιαστούν σε όγκο, και ψήνουμε στους 200 °C για 20 λεπτά.
  6. Όταν κρυώσουν τα κόβουμε στο πλάι με ένα μαχαίρι και γεμίζουμε με υλικά της επιλογής μας .
Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Ζύμες - Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>