Print Recipe
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στο κάδο όλα τα υλικά για τη κρέμα και βράζουμε για 8 λεπτά, 100°C , ταχύτητα 4.
  2. Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτα. Απλώνουμε την κρέμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
  3. Ψήνουμε στους 200°C μέχρι να ροδίσει.
  4. Πασπαλιζουμε με άχνη και κανέλα
Μοιραστείτε τη Συνταγή
 
Γλυκά - Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>